SPOED? BEL NU

WAT WIJ DOEN

Van waterleiding tot goot en dakbedekking. Het water houdt ons bezig en volop in beweging. En dat doen we met passie en veel plezier. Een overzicht van onze veel voorkomende werkzaamheden.

Gas & Water

Onze dagelijkse kost

Het herstellen, vernieuwen en opnieuw aanleggen van gas- en water- en afvoerleidingen in en om de woning is voor ons als loodgietersbedrijf dagelijkse kost.

Daarnaast adviseren wij u graag als het gaat om aanpassen of vervangen van onderdelen van uw toilet of badkamer. Een praktisch en mooi wandtoilet, een thermostatische badkraan of een nieuwe douchewand: op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is een geweldige keus, haast te veel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxe.

Lood & Zinkwerk

Langdurige materialen

Ook lood- en zinkwerk behoort tot onze werkzaamheden. Lood, zink en ook koper zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits ze vakkundig zijn aangebracht.

Wij herstellen en vernieuwen lood om schoorstenen en in gevels. Tevens herstellen of vernieuwen wij zinken goten. Ook zink op dakkapellen en alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis, bijvoorbeeld: luifels, zinken zijwangen, kilgoten kunnen wij voor u verzorgen.

Met spoed onze diensten nodig?

0252 415 697

Onze merken